Select Page

Gerard Smits

Gerard Smits is een expert op het gebied van Privacy Risk Management. De afgelopen 17 jaar heeft hij binnen de IT sector een carriere opgebouwd, waarin hij werkzaam is geweest in diverse senior management posities, bij multinationals zoals Exact Software, Ricoh, UPS, Planon en Quintiq Applications. De laatste 8 jaar is hij zich gaan toeleggen op Cloud Services, Information Security, Privacy en Compliance gerelateerde activiteiten. Hij is (mede)eigenaar van een investeringsmaatschappij die zich richt op het bouwen van innovatieve softwaretoepassingen zoals tools voor Privacy Officers en voor de recruitment markt.

Gerard heeft een bedrijfskundige achtergrond, aangevuld met executive education op de gebieden recht, strategie en finance. Tevens is hij gecertificeerd voor CISSP, CRISC, CIPP/E en ISO 27001 Lead Auditor.

Hij verdeelt zijn tijd over consultancy, research, het spreken op internationale conferenties, het ontwikkelen van nieuwe innovatieve tools en is lid van IAPP Exam Development Board CIPP/E.

Marc Ernst

Marc Ernst heeft zijn sporen verdiend binnen de advocatuur. Na 18 jaar een ondernemingsrechtelijke praktijk gevoerd te hebben, heeft Marc de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, waarin hij betrokken is geweest bij diverse startups en CEO is geweest van een internationale productie- en verkooporganisatie binnen de baby- en kinderbranche. Sedert 2014 begeleidt hij internationale ondernemingen bij hun vestiging in Nederland, is hij betrokken bij diverse overnames en is hij Business-Mentor bij een internationale Hogeschool.

In 2015 heeft Marc zich gespecialiseerd in het Privacyrecht. Als co-founder en partner van de PRINCE Group richt hij zich op werving en selectie van kandidaten binnen de Privacy, IT Security en Compliance sector en brengt hij hieraan gerelateerde oplossingen in de markt.